Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НОВ МАРШРУТ ЗА
СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ХОДЕНЕТО ВЪВ ВРАЦА

Община Враца организира проява, посветена на Световния ден на ходенето. Спортното събитие е традиционно и цели популяризиране на по-активен и здравословен начин на живот на жителите на Враца. Желаещите да се включат, трябва да извървят маршрут с дължина около 2 км. Стартът е в 10 часа пред Община Враца, а трасето е следното: пл."Христо Ботев", пресичане на бул. "Втори юни" /посока "Хижата"/, новата велоалея, слизане към пътното платно по поречието на река Лева, "Гражданска защита", Природозащитен център "Натура", "Червения площад", пресичане на бул. "Втори юни", Регионален исторически музей, Куртпашовата кула, пл."Христо Ботев", финал - Община Враца.
Всеки участник, преминал маршрута получава билет за участие в томбола с награди, която ще бъде разиграна на финала пред общинска администрация.
Проявата е от програмата на Международната асоциация "Спорт за всички ТАФИСА" и Българската асоциация "Спорт за всички", която организира за 23-ти пореден път Световен ден на ходенето в цялата страна. Спортните мероприятия, посветени на Световния ден на ходенето и организирани от Община Враца, са предпочитани от голям брой ученици и граждани в различни възрасти.
Община Враца кани всички граждани и гости на града да се включат в Световния ден на ходенето.

Галя Василева


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM