Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРЕДСТОИ ПРЕАСФАЛТИРАНЕ НА
ВЪТРЕШНО КВАРТАЛНИТЕ УЛИЦИ ВЪВ ВРАЦА

Независимият кандидат за кмет Николай Иванов бе гост на предизборна среща на ПП "Движение "Напред България", която е една от партиите, подкрепящи неговата кандидатура. Срещата бе водена от Георги Павлов - председател на лекоатлетически клуб "Павел Павлов". В нея участваха представители на бизнеса от различни сфери. Поставени бяха въпроси за състоянието на инфраструктурата в града и подобряване на междуселските пътища.

"През последните 2 години община Враца бе съсредоточена върху цялостното обновяване на главните улици в града и трасетата на градския транспорт. В ремонта им за две години бяха вложени над 9 милиона лева, което не е правено в последните 20 години. За следващите четири години основен приоритет ще бъде преасфалтирането на вътрешнокварталните улици и паркинги. Ще бъдат облагородени междублоковите пространства. Относно пътя Враца - Чирен за ремонта му ще се кандидатства по проект за трансгранично сътрудничество, по който ще се облагороди пещерата "Понора" и местността "Божия мост" - поясни Николай Иванов. Млада майка благодари за новоизградените детски площадки в района на "Хижата" и в града, както и за новата велоалея, която стана любимо място на врачани. Тя попита дали ще се асфалтират и алеите в градския парк "Хижата". Отговорът бе положителен, като финансирането е вече осигурено по Оперативна програма "Региони в растеж".

От "Движение "Напред България" представиха своите кандидати за общински съветници Венка Велчева, Мария Димитрова и Николай Нинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM