Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ ПОСЕТИ ТЪРГОВЦИТЕ
ОТ ПАЗАР "ЛЕОНОВА"

Независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов се срещна с търговците от "Кооперативния пазар" в града. Продавачите благодариха за цялостното обновяване на пазарната площадка, което бе извършено през миналата година. В основния ремонт и изграждането на покривното съоръжение бяха вложени над 312 000 лева от капиталовата програма на общината. "След повече от 30 години най-после имаме един модерен европейски пазар" - казаха търговците.

"Радвам се, че през този мандат успяхме да решим най-важния проблем на "Кооперативния пазар" - наложителното цялостно обновяване. Добрите условия правят пазара по- привлекателен за клиентите, а това дава възможност за по-добри доходи на търговците" - коментира Николай Иванов. Продавачите подчертаха, че площадката не само е нова, но и се поддържа необходимата чистота. И поискаха общината да прави реклама на стоките, които се предлагат на пазара, защото по думите им, те са български и с високо качество.

Настояха също да бъде построено допълнително слънцезащитно съоръжение над павилион в края на пазара, който е встрани от изградения покрив. "Направените предложения са лесно изпълними. Благодаря ви, че не само сте активни и непрекъснато поставяте задачи, но и за това, че когато е нужно сте критични. Благодарение на вашата активност това, което е направено, е факт" - обобщи кандидатът за кмет на Враца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM