Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЛЮТАДЖИК БЛАГОДАРИ НА НИКОЛАЙ ИВАНОВ

Жителите на Лютаджик благодариха на независимия кандидат за кмет на община Враца Николай Иванов за това, че през изминалите четири години в селото значително е подобрена инфраструктурата.

“Трябва да признаем тези усилия на Николай Иванов. Лютаджик е село, в което 90 % от улиците и тротоарите са ремонтирани” – похвалиха се те. Благодарността бе изказана по време на предизборно събрание, в което кандидатът Николай Иванов участва по покана на Коалиция “Народен съюз за Враца”. За изминалия мандат в текущи ремонти на уличната мрежа са вложени 41 000 лева. За строителни материали и бетон за нуждите на кметството са дадени 8 000 лева. Същата сума е инвестирана в ремонта на сградата на кметството. По проект към фонд “Малки граждански инициативи” са вложени още 2 800 лева. “Днес дойдох тук много спокоен, защото знам, че не съм ви излъгал за нищо. Благодаря ви за тези четири години, през които усещах вашето разбиране и подкрепа и ми давахте кураж. Знам, че има още много неща за вършене в селата. За последните четири години направих така, че всички села от общината бяха равнопоставени с град Враца. Ще се радвам да работим заедно и през следващия мандат” – заяви Николай Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM