Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Николай Иванов:

"В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ ХОРА, РЪКОВОДЕНИ
ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ"

Независимият кандидат за кмет на община Враца Николай Иванов проведе среща с жителите на с. Веслец. Той участва в събранието по покана на "Народен съюз за Враца", които го подкрепят като кандидат за кмет. Пред жителите на с. Веслец той направи кратка равносметка на изминалия период. "Мандатът не беше лек, но през цялото време съм се стремил да изпълня поставените ми от гражданите задачи. Общинският съвет беше контролиран от съветници на ПП ГЕРБ, които се ръководеха от своите партийни интереси и се опитваха да спъват работата ми, както и работата на екипа ми. През първите две години от мандата проектът за бюджет, внесен от мен, претърпя огромни промени, защото не искаха да го приемат . Затова е важно на 25 октомври да изберете общински съветници, които няма да се ръководят от своите политически интереси, а ще работят в името на хората. При управлението си не съм делил селата от Община Враца, според това от коя партия е кметът на населеното място, а според необходимостта на хората и възможностите на общинския бюджет", заяви кандидатът за кмет на Община Враца Николай Иванов.

През изминалите четири години за близо 60 000 лева бе направен ремонт на разклона за Веслец. В селото бяха бетонирани улици за 20 000 лева. Направени бяха ремонти на три водостока за над 80 000 лева. Довършено бе укрепването на новото свлачище в района на селото, довело до деформация на пътното платно за Враца и на ул. "Христо Ботев". За ремонтните дейности по укрепване и ликвидиране на последствията бяха изразходвани 374 563 лв. Ремонтиран бе покривът на читалището. Изградена бе спортна площадка.
Предизборната среща завърши с концерт на народния певец Юри Крумов, чиито изпълнения зарадваха жителите на Веслец.

Купуваннето и продаването на гласове е престъпление!
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM