Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРЕДИЗБОРЕН МИТИНГ- КОНЦЕРТ НА БСП

. Мощна подкрепа за Николай Иванов
. Той е кметът на всички врачани

Предизборен митинг-концерт на БСП се проведе на 2 октомври на открита сцена пред градската концертна зала. Тук стотици врачани с възгласи "БСП" и "победа" посрещнаха ръководителите на БСП и кандидатите за кметове и общински съветници.
В митинга взе участие председателят на Българската социалистическа партия Михаил Миков, председателят на ОЖС Катя Николова, народният представител Георги Божинов, кандидатът за кмет на Община Враца Николай Иванов, чиято кандидатура е издигната от Инициативен комитет и подкрепена и от БСП, председателят на Областния съвет на БСП Дилян Дамяновски, кандидатите за общински съветници от червената партия, начело с Цветелина Дамяновска, председател на Общинския съвет на БСП, кандидатите за кметове в селата от община Враца.

"Николай Иванов има нашата мощна подкрепа за предстоящите избори. Сигурен съм, че той ще е следващият кмет на Враца. В последните години на дясно управление, Северозападът се превърна в нарицателно за забрава на хората от другата България. Николай Иванов и съветниците от БСП, нашите кметове от врачанска област, видинска област, монтанска област- през цялото това време се бориха за вас, за хората и успяваха - да ревизират проекти, да създават възможности за един друг живот на хората с ниски доходи, на учениците от бедни семейства", каза пред събралите се стотици врачани председателят на НС на БСП Михаил Миков.Той заяви своята и на ръководството на партията подкрепа за кандидатите от листата на БСП за общински съветници.

"Заставайки като кандидати на БСП за предстоящите избори, ние поемаме отговорност не само за днешния ден, но и за бъдещето"-каза кандидатът за кмет на Враца Николай Иванов. Той подчерта, че не е б допуснато увеличение на данъците, не е допуснато семействата с малки деца да си плащат таксите за детските градини, с много усилия са увеличени социалните услуги, за да се помага на всеки човек в беда, възрастните хора в града пътуват безплатно, построени са паркове, детски площадки, построени са нови булеварди, ремонтирани са църкви. "Ще продължим напред, за да възродим икономиката, за да има работа, децата да са залог за бъдещето на Враца. Доказахме че това е възможно. Знаем как да продължим, защото Враца е нашата кауза. Заставам пред вас и отново искам вашето доверие, за да превърнем Враца в наш общ дом", заяви Николай Иванов.

"Само след малко повече от двадесет дни Враца ще избере новия си общински съвет, доминиран от БСП. Уверена съм, че Враца ще заложи за втори път на Николай Иванов, защото той показа, че може да работи", каза водачът на листата на БСП за общински съветници Цветелина Дамяновска
"Николай Иванов е кметът на всички врачани" -заяви депутатът Георги Божинов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM