Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОТКРИХА НОВАТА АКАДЕМИЧНА
УЧЕБНА ГОДИНА

 

      
      
      
      

Врачанският филиал на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" откри новата академичната учебна година.
С вълнуващи думи към ректора на университета проф. Бонджолов, към директора на филиала във Враца доц. Михова, към преподавателите и студентите се обърна инж. Красимира Георгиева, изпълняваща правомощията на кмет на Община Враца: "Вие, уважаеми студенти, носите енергията и целите на днешния ден, с поглед към своето бъдеще, което е бъдещето на нашата община и на страната ни. Нашият град се гордее с вашето присъствие, с вашия избор на професия, която изгражда бъдещи личности."
Академичния състав и студентите бяха поздравени и от Изпълняващият длъжността Областен управител на област Враца Мирослав Комитски.
Врачанският филиал на Великотърновския университет е не само структурно звено от университета, но и част от академичния му авторитет, изграждан през годините. Такъв е днешният облик на филиала, което намери потвърждение в приветствията на гостите и в академичното слово на ректора професор Христо Бонджолов при откриването.
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM