Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ПОЕЗИЯТА

Врачанските поети и любители на поезията отбелязаха Денят на поезията. Радосвета Крумова, зав. Отдел "Култура" на Община Враца прочете Поздравителен адрес до председателя на Дружеството на писателите от инж. Красимира Георгиева, изпълняващ пълномощията на кмет на Община Враца. В него се казва: "По повод 1 октомври - Ден на поезията, искам чрез Вас да поздравя всички врачански творци, които честват този празник. Желая на всички, в трудния ни делник, да намират вдъхновение за нови стихове. Поетите са особено чувствителни и сетивни хора, които успяват да уловят пулса на обществото и да го превърнат в стихове - понякога радостни, друг път тъжни, но винаги много искрени! На всички творци, както и на любителите на поезията, желая здраве и вдъхновение."

На вечерта, в която взеха участие Марин Ботунски, Яна Кременска, Людмил Рашев, Виктория Иванова, Евдокия Игнатова, Даниел Асенов, Цветан Дочев, Тони Дуковски бяха казани думи за Поезията, присъстващите четоха свои стихотворения и любими стихотворения от български и световни поети.


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM