Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВЪЗСТАНОВЯВАТ РАЗРУШЕНИ МОСТОВЕ
И УЛИЦИ В ГОРНО ПЕЩЕНЕ

Във врачанското село Горно Пещене се извършват възстановителни работи на четири моста и седем улици, разрушени от наводненията през лятото на 2014 г. Селото е сред най-пострадалите в община Враца от поройните дъждове. "Постарахме се да търсим решения във връзка с тази тежка ситуация, сполетяла селото. Положихме доста усилия и успяхме да намерим финансиране за възстановителните дейности. Строителните работи започнаха едва през септември, но ще завършат до края на октомври" - това каза независимият кандидат за кмет на община Враца Николай Иванов на среща с жителите на селото. Общата стойност на строителните дейности по възстановяването е над 450 000 лева.

През изминалия мандат в Горно Пещене са направени ремонти на сградите на кметството и на пенсионерския клуб, корекция на речното корито, реализирани са проекти, финансирани от фонда "Малки граждански инициативи" - изградено е игрище за мини футбол и естрада в центъра на селото.Купуването и продаването на гласове е престъпление!.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM