Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

300 000 ЛЕВА СА ИНВЕСТИРАНИ
ВЪВ ВРАЧАНСКОТО СЕЛО МРАМОРЕН

В последните четири години във врачанското село Мраморен са инвестирани над 300 000 лева. Средствата са от общинския бюджет и са вложени в няколко основни ремонти в селото. "Радвам се, че успяхме в този мандат да направим основен ремонт на комбинираната сграда в селото, в която са кметството, детската градина, читалището и пощата. Този ремонт наистина бе наложителен от години" - подчерта при среща с избиратели в селото независимият кандидат за кмет Николай Иванов.
Основен ремонт бе направен също на пенсионерския клуб, бетонирани бяха няколко улици, ремонтиран бе пътят Мраморен - Голямо Пещене, а наскоро започнаха и аварийно-възстановителните работи по обектите, разрушени от наводненията през юли и август 2014 г. Предвижда се да бъдат възстановени три моста и друга инфраструктура.

Един от повдигнатите въпроси бе за водоснабдяването на селото. "Ангажирам се да ви помогна и съдействам при решаването на този проблем" - каза Николай Иванов. В края на срещата той обобщи - "За мен е изключително важно планът за действие за следващите четири години да бъде зададен от вас".
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM