Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТЕХНИЧЕСКА ПРОВЕРКА НА СИРЕНИТЕ

На 1 октомври 2015 г., в 13.00 ч. на територията на град Враца и 30-километровата Зона за неотложни защитни мерки на АЕЦ "Козлодуй" ще бъде направена техническа проверка на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на населението. Тестът ще се проведе чрез задействане на сирените със звукови сигнали за тревога и за край на тревогата, като сигналите ще бъдат съпътствани от гласова информация. Гражданите ще чуят следните гласови съобщения:
"Внимание! Внимание! Внимание! Извършва се техническа проверка", "Ще чуете националния сигнал за тревога", "Ще чуете националния сигнал за край на тревога", "Внимание! Внимание! Внимание! Край на техническата проверка".
Тестът ще продължи около 10 минути.
Проверката на техническото състояние на сиренната система цели едновременно да повиши уменията на оперативните дежурни при задействането й и при излъчване на информация на живо, както и обучение на населението за разпознаване на сигналите.
Подобни проверки на системите за ранно предупреждение и оповестяване на населението ще бъдат извършени още в 10 областни центрове на страната..


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM