Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СРАМНИТЕ УКОРИ

На посещение в САЩ е президента на България Росен Плевнелиев, където ще направи изказване пред Общото събрание на ООН. На среща с българите в САЩ Росен Плевнелиев заяви: "Само с интеграция на бежанците можем да предотвратим война".
След материал за речта на президента отзивите (в Vesti.bg) бяха отрицателни и ужасяващи. В тях президентът е определян като: "държавният ни глашатай"; "жалък клоун, заемащ длъжност президент"; "нищо и никакъв свиркаджия"; "предателска мърша"; "нашите националани предатели"; "държавен глава - посмешище"; "тоя е от платените клакьори"; "съд за националните предатели"; "кухо тикво";"този човечец заслужава единствено презрение"; "про турски слуги"; "тая плюнка"; "ОВШОРКО ПАМАКлиев"; "Подлогата идиот"; "Не всички лижат задници като теб"; "трудно е нормален човек да не повърне от идиотията и гьонсуратлъка на овшорния инкомедиен паркинг-клоун"; "тоя скапаняк"; "неадекватен и приличащ на клоун президент"; "Гласувах за него, но е време да си ходи. Неадекватен е."; "тоя е много зле бееееее"; "пак не мисли и пак си е заложил задника някъде"; "просто не е в час";. Тоя ли ще ни е главнокомандващия при война… Ама той се е насрал от страх и го излъчва отвсякъде."; "Баси, бе как е възможно да е толкова тъп...??? и това ми било "Държавна глава".... посмешище"; "подлогата ИДИОТ"; "Не мога да си представя по-голям малоумник за президент..."
Обобщава ги "Гоцко Пръдлето": "Егати, 100% от коментиращите оплюват нещастното недоразумение Росен Плевнелиев, подиграват му се, иронизират го, критикуват го...и НИТО ЕДИН коментар в негова защита...?!?!?!?!
Айде бе, къде сте, защитниците на ГЕРБ, на ПреЦедента, къде са активистите на Простакесна Мрежа, що мълчат, да не си глътнахте езиците???"
Не съм от защитниците на президента, не одобрявам понякога неадекватаните му и неотговарящи на общата българска позиция изказвания. Същевременно се питам: щом можем такъв език да употребим, такива думи да наговорим за държавния си глава, то не е ли държавата ни "обезглавена", а и с нас какво става, с езика ни, с морала ни!

Вл.П..
.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM