Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Илияна Раева:

"НИКОЛАЙ ИВАНОВ Е ЧОВЕК,
КОЙТО СПАЗВА СВОИТЕ ОБЕЩАНИЯ"

Председателят на ПП "Обединена България" Илияна Раева пристигна във Враца, за да се срещне с кандидата за кмет на Община Враца Николай Иванов и да представи водачът на листата на кандидатите за общински съветници на "Обединена България". Първите думи на г-жа Раева на врачанска територия бяха: "Много съм щастлива, че имам възможността да съм във вашия град и че мога да изкажа официално своята подкрепа и подкрепата на партия "Обединена България" за досегашният кмет на Враца Николай Иванов. Силно вярвам и се надявам, че той е и бъдещият кмет на Враца, защото е един много уважаван човек, изяло отдаден на каузата "Моят град", човек, който следва своите обещания."
Като председател на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева лично се ангажира с подкрепа за развитието на спорта в Община Враца.
Илияна Раева се обърна с призив към врачани да се доверят преди всичко на кандидата, който е доказал своята почтеност, своята коректност, на човека Николай Иванов, който през последните четири години намери време да изслуша и помогне на всеки, който имаше нужда да сподели проблемите си, на малкия човек.
"Не случайно нашата партия избра да подкрепи именно Николай Иванов. "Обединена България" подкрепя и издига само хора, които работят за доброто и развитието на своето населено място. Инж. Иванов доказа на всички, че може да работи за хората." - каза Илияна Раева.

Наско Сираков подари на Николай Иванов футболна топка и му пожела да вкара гол в противниковата врата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM