Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

В КВАРТАЛ КУЛАТА ЩЕ БЪДЕ ИЗГРАДЕНА
СПОРТНА ПЛОЩАДКА

Независимият кандидат за кмет Николай Иванов проведе среща с избиратели във врачанския квартал Кулата. Кварталът е един от двата в града, в който се изгражда канализация, каквато до този момент не е имало. Новата канализация е част от изпълнявания Интегриран проект за воден цикъл на Враца. Подменя се и водопроводната мрежа. Строителството предизвика множество въпроси от жителите на квартала.

Един от въпросите бе дали ще продължи да се работи по улиците, които все още не са започнати. "Безспорно има закъснение в изпълнението на водния проект и причините за това са много. Като се започне от пропуски в организацията на строителите, липсата на подземен кадастър, некачественото проектиране, късния старт на проекта и се завърши със спирането на финансиране за цялата държава за близо 9 месеца. В Кулата остава да бъдат изградени още около 1 километър канализация и водопровод. Ние сме решени да довършим този проект и той ще бъде изпълнен. Радвам се, че квартал Кулата вече ще има канализация, защото знам вашите проблеми със септичните ями, особено при високо ниво на подпочвените води. След изкопните дейности успяхме да осигурим допълнителен ресурс за цялостно асфалтиране на главната улица, която е една от най-дългите във всички населени места в общината с изключение на Враца" - категоричен бе Николай Иванов.

По време на срещата бе направено предложение в квартала да се изградят спортна и детска площадки в училищния двор. Тази идея е изпълнима и за нея може да се намери финансиране и така да се подобри жизнената среда на младите хора в квартала - каза кандидатът за кмет.

След срещата в квартал Кулата Николай Иванов бе гост на жителите на с. Нефела, където се включи в предизборна среща, организирана от коалиция "Народен съюз за Враца".


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM