Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЧАНСКИЯТ ПАНАИР
СЪБРА СТОТИЦИ ГОСТИ

      
      
      
      


Стотици врачани и гости от други населени места се събраха за откриването на традиционния Врачански панаир. Есенното изложение тази година има своето 127-мо издание. Откриването на панаира започна с кръшните хора на танцовите състави "Хемус" и "Радост". "От далечната 1888 г. до днес, в началото на всяка есен нашият град става примамливо място за изложители и производители, за гости от всички краища на България. Всеки може да се зарадва на кътовете за игри и забавления, на културната програма и всичко, което панаирът предлага! Желая много настроение на врачани и гостите на града! За мен е привилегия да открия 127-ия традиционен Врачански есен панаир" - каза кметът на града Николай Иванов.
Сред официалните гости бе и народният представител Георги Божинов.
Рекорден брой участници се включват в базара тази година - 115 търговци, които предлага промишлени стоки, лакомства, грънчарство и дървени изделия ръчна изработка. Както всяка година - има много атракциони и увеселителни заведения. Панаирните дни имат и богата културна програма. Всяка вечер в 19 ч. на откритата сцена ще гостуват популярни изпълнители. Първият концерт бе на Николина Чакардъкова. Публиката пя заедно с нея любимите български народни песни и дълго аплодира своята любимка.
Панаирът продължава до 19 септември включително.


 
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM