Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
В ДЕТСКА ГРАДИНА
"ЕДИНСТВО, ТВОРЧЕСТВО, КРАСОТА"

 

      

Кметът на Враца Николай Иванов бе гост на откриването на учебната година в ОДЗ "Единство, творчество, красота". "На прага сме на новата учебна година - един от най-истинските поводи за тържество и радост. Отново детските градини са огласени от детски глъч и смях. Отново море от цветя и усмихнати лица озаряват днешния празник. Скъпи учители, във вашите ръце е бъдещето на България. Работете неуморно, давайте всичко от себе си, както винаги сте го правили, направете така, че образованието да е привлекателно за нашите деца, а детската градина - място, където да идват с доверие и радост, и да си тръгват със знанията и уменията, които са им необходими, за да създадат един по-добър свят. Мили деца, вие сте тези, които утре ще напишат най-новата ни история. Бъдете любознателни и дръзки, винаги отворени към нови знания, усърдни в усвояването на необходимите ви умения. Мечтайте смело, до вас са хората, с чиято помощ, мечтите ви ще се реализират. Честит празник и на добър час!" - пожела при откриването кметът.
Малчуганите направиха от откриването на учебната година истински празник. С възторг и много радост декламираха стихчета и пяха за любимата детска градина. "Посрещаме новата учебна година с много настроение. Успяхме да подменим гардеробчетата, да купим нови чинове за подготвителната за училище група и да направим ремонт на физкултурния салон" - похвали се директорката на детското заведение Елена Кирилова. В "Единство, творчество, красота" се обучават над 200 деца.

Даниела Хитова
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM