Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ, ИЗДИГНАЛ КАНДИДАТУРАТА НА НИКОЛАЙ ИВАНОВ,
ВНЕСЕ ДОКУМЕНТИ В ОИК

Инициативният комитет, който на 18 август издигна кандидатурата на настоящия кмет на Враца Николай Иванов за нов управленски мандат, внесе документите си за регистрация в Общинската избирателна комисия (ОИК) днес. Заявлението за участие в местните избори на 25 октомври беше подадено от председателя на инициативния комитет Анастас Попдимитров, с когото в ОИК дойдоха членове на инициативния комитет и кандидатът за втори кметски мандат Николай Иванов.

До края на деня документите ще бъдат проверени от ОИК-Враца, след което комисията ще издаде удостоверение, на чиято база да започне събирането на подписи.

Пред медиите Анастас Попдимитров заяви: "Изключително съм щастлив, че от толкова уважавани и достойни хора, от каквито се състои инициативният комитет за издигане кандидатурата на Николай Иванов за кмет на община Враца, тъкмо на мен се падна честта да внеса документите за неговата регистрация. Ние с колегите сме в прекрасно настроение. Готови сме за позитивна работа и сме убедени в успеха на нашия кандидат. Чрез медиите призовавам и останалите претенденти да водят позитивна кампания!"


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM