Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" ПОБЕДИ "ЯНТРА" В ГАБРОВО

"Ботев" продължи победния си ход и в Габрово, където спечели с 1:0 срещу местния "Янтра" в изтеглен мач от 4-ия кръг на северозападната "В" АФГ. Единственото попадение в мача реализира Валдемар Стоянов в 72-та мин. След успеха врачани са лидер в трета дивизия с пълен актив от 12 точки и голова разлика 17:0.
Мачът в Габрово можеше да се развие и по друг начин, ако в началните минути съдийската тройка, водена от плевенчанина Румен Христов, беше зачела гол за гостите, при който вратарят Здравко Тодоров изби топката зад голлинията. Като допълнение дойдоха и 3 съмнителни засади при атаки на врачани, с което арбитрите изнервиха играта на "Ботев". През по-голлямата част на срещата домакините бяха "паркирали рейса" пред вратата на Здравко Тодоров, който в този мач спаси поне 4 "чисти" положения. В 33-та мин. Косев от "Янтра" излезе сам срещу Веселин Цветковски, но вратарят парира единствената опасност пред вратата на гостите.
След почивката мачът продължи основно пред вратата на домакините. Играта в атака се оживи с влизането на Валдемар Стоянов и Георги Василев. Логичното се случи в 72-та мин., когато Милен Василев изведе по фланга Цветан Версанов и той подаде успоредно на голлинията, а от 5 метра Стоянов стреля, топката първо се удари в напречната греда и след това се заби в мрежата.

  


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM