Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЛЯТНОТО УЧИЛИЩЕ
ИЗПРАТИ СВОИТЕ УЧЕНИЦИ

Кметът на Враца Николай Иванов присъства на закриването на лятното училище, което бе реализирано по общинския проект "СТИМУЛ - Социални, трайно интегрирани местни услуги за личността". Общо 28 деца от социално слаби семейства през юли и август, разделени на две групи, се обучаваха по предметите, които се изучават в първи клас. Целта бе да свикнат с учебната среда, с времетраенето на учебните часове и като цяло с училищната обстановка и да получат равен старт с връстниците си, които тръгват в първи клас. Всяко дете получи от кмета подарък - всички необходими учебни помагала.

"Искам първо да поздравя децата за това, че с огромно желание и с любознателност завършиха лятното училище и ще бъдат щастливи и нетърпеливи да започнат първия учебен ден. Благодаря и на родителите за ангажираността им, защото доброто образование на децата е една от главните ни отговорности като родители. И да благодаря и на екипа по проект "СТИМУЛ" за тази наистина важна дейност, който извършихме през това лято. Мили деца, желая ви едни прекрасни дни от оставащата ваканция, един пълен с емоции първи учебен ден и успешна учебна година! Бъдете здрави, весели и щастливи!" - пожела кметът Николай Иванов. Всяко дете получи грамота за успешното завършване на лятното училище. Малчуганите представиха пред своите родители и гости кратък рецитал със стихчета и песни. В края на празника към небето полетяха балони с цветовете на националния флаг, към които бяха прикрепени детските послания.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM