Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЧАНИ - НА ВЪРХА
НА СЕВЕРОЗАПАДНАТА "В" АФГ

Пред 2 500 зрители "Ботев" победи със 7:0 "Кариана" /Ерден/ и се върна на върха на северозападната "В" АФГ след изиграването на срещите от 3-ия кръг. Врачани имат пълен актив от 9 точки и голова разлика от 16:0.
Интрига в домакинството на "Кариана" имаше до 9-та мин., когато вратарят на гостите Петър Петров спъна излезлия сам срещу него Радослав Анев, а главният рефер Никола Петров от Ловеч даде дузпа и показа червен картон на стража. Наложи се в игра да влиза Лени Петров, но той беше безпомощен при удара от бялата точка на Ангел Русев за 1:0.

В 20-та мин. Милен Василев вкара гол с шут от 40 метра. В 25-та мин. отново Василев се разходи по левия фланг и центрира, а с летящ плонж Ангел Русев забоде топката за 3:0. Секунди преди края на полувремето Деян Борисов се разписа сред голмайсторите с точен удар до дясната греда.
След почивката играта на "котка и мишка продължи", като домакините вкараха още 3 безответни гола. Милен Василев прехвърли вратаря на "Кариана" за 5:0 в 70-та мин. Малко по-късно Цветан Версанов с топовен шут под гредата записа шестия гол на сметката на гостите, а в 85-та мин. и Валдемар Стоянов вкара гол- 7:0.Сн. Петър ДАНОВ

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM