Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ "АГРОКОМПЛЕКС"

Официална делегация от Областна администрация - Враца, водена от г-жа Ирина Иванова - заместник областен управител, бе на двудневно работно посещение в Област Нитра, Република Словакия.
За първи път, България беше представена на Международното изложение на селскостопанска техника и хранително - вкусова промишленост с продукция от млечни произведения и вино от производители от област Враца. Поканата за участие, както и предоставения щанд от партньорите на Областна администрация - Враца в изложението, е явно доказателство за интерес към нашата страна и търсенето на българска продукция.
42-то издание на изложението "Агрокомплекс" бе открито от Министър- председателя на Словакия г-н Роберт Фицо в присъствието на високо правителствено и академично ниво. В традиционното изложение, което се проведе в дните от 20 до 23 август, участваха повече от 25 държави и 350 фирми - производители.
По време на посещението, заместник областният управител Ирина Иванова проведе работна среща с ръководството на Област Нитра. Делегацията беше посрещната от Председателя на Автономната област г-н Милан Белица и заместниците му - Ладислав Маренчак и Юрай Хорват. Целта на срещата бе укрепване на традиционно доброто партньорство и приятелски връзки и очертаване на бъдещи инициативи и конкретни съвместни проекти.
"Изключително важно е да постигнем съгласие и да набележим общи проекти с партньорите от Словакия" - заяви по време на срещата г-жа Иванова. - Имаме много общи приоритетни насоки в осъществяването на политиката, общо културно-историческо наследство и най-вече - ние сме част от едно европейско семейство. Това е достатъчна основа за успешни проекти" - допълни Иванова.

По време на посещението заместник областният управител Ирина Иванова осъществи работна среща с представители на Воеводство Любуские от Република Полша, на която изрази подкрепа към отправеното предложение за бъдещо сътрудничество.

 

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM