Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОРАНЖЕВ КОД ЗА ОПАСНОСТ ОТ ПОЖАРИ

"Критичната ситуация край Чирен все още не е избегната, а тя би била такава, ако огънят прехвърли пътя и тръгне в посока землището на село Лиляче", съобщи кметът на Враца инж. Николай Иванов по повод избухналия вчера пожар край селото. На място в момента има автомобили на противопожарните служби, както и представители на полицията, които контролират трафика с оглед безопасността на пътуващите в района пътници.

"Все още заради метеорологичните условия огнищата на пожара са активни", информира кмета, като добави, че благодарение на професионализма на противопожарните служби тези огнища са локализирани и контролирани. В гасенето на огнената стихия са се включили, освен пожарникарите, представители на държавното лесничейство, както и доброволчески групи от селото. На мястото има постоянно наблюдение. Именно дежурните вчера съобщили, че към 23.00 ч. пожарът се възобновил, разказа инж. Иванов.

"Призовавам гражданите на общината да бъдат внимателни, да спазват всички правила за противопожарна безопасност. Ситуацията е изключително опасна от гледна точка на възникване на пожарни огнища", каза още Иванов.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM