Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НОВА СМЕТОСЪБИРАЩА МАШИНА ВЪВ ВРАЦА

Община Враца осигури средства и "БКС" закупи сметосъбираща машина, с която ще се събират битовите отпадъци в града и населените места от общината. Новата придобивка е машина от съвременен тип с модерно оборудване, с 18 куб.м. надстройка, с повдигащ механизъм за две отделни кофи и контейнер тип "Бобър". Автомобилът разполага с датчик, който измерва теглото на битовия отпадък от всеки обект на сметоизвозване, с камера за обратно виждане и GPS-контрол и има голяма кабина с климатик. Машината веднага бе включена в графика за почистване.
Сметосъбиращата машината е модел от 2006 г., на стойност 65 777 лв. без ДДС и е закупена със средства от такса "Битови отпадъци".

"Много се радвам на новото попълнение в автопарка на общинското комунално дружество - каза кметът на Община Враца Николай Иванов. През последните четири години въведохме непрекъснат 7-дневен режим на сметосъбиране и въпреки стегнатата организация на работа, постоянно имаше риск да се наруши графика, поради недостатъчната и амортизирана техника в дружеството. Предстои ни нелеката задача да осигурим средства за закупуване на още една машина. Надявам се, че подобна инвестиция за материално-техническото обезпечаване на БКС няма да е последната" - допълни Иванов.


Снежка Петкова


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM