Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВОДОСВЕТ НА СТАДИОН "ХРИСТО БОТЕВ"

"Ботев" /Враца/ призова божията помощ дни преди старта на северозападната "В" АФГ, за да е успешна следващата кампания пред отбора. На 11 август отец Александър Божилов отслужи водосвет за здраве и благоденствие, и поръси със светена вода футболисти, треньори и шефове на местния клуб, както и новото тревно покритие на ремонтирания основно стадион "Христо Ботев".

На свещенодействието присъстваха председателят на управителния съвет на клуба и кмет на Враца Николай Иванов, изпълнителният директор Илия Вълов, спортният шеф Цецко Стефанов, старши-треньорът Атанас Джамбазки и помощниците му: Румен Ненов, Ивайло Младенов, Георги Мечечиев и Николай Николов, както и всички футболисти от представителната гарнитура на врачани. Кметът на града

Николай Иванов заяви, че общинската управа на Враца е направила всичко необходимо да започне и втория етап от обновлението на спортното съоръжение.
След като прочете молитва за благополучие, здраве и успехи, отец Александър поръси със светена вода присъстващите, а след това освети и изцяло обновените съблекални и новата екипировка на тима.
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM