Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" - ВРАЦА С ПОБЕДИ
В КОНТРОЛИТЕ

      
      
      
      

"Ботев" /Враца/ завърши с победа контролите от лятната си подготовка, след като премина с 3:0 над съименника си от Козлодуй в последния спаринг преди старта на първенството на северозападната "В" АФГ. Това беше шестия успех от общо 8 мача за командата на Атанас Джамбазки. При малко по-точен мерник врачани можеха да победят и с повече голове за кеф на 100-ината привърженици на стадион "Христо Ботев".
Милен Василев откри резултата в 15-та мин. след самостоятелен пробив и точен шут в долния ляв ъгъл на вратата, пазена от Иван Печенийски. До почивката врачани притиснаха противника в собственото му наказателно поле, а стражът Печенийски беше като мишена на стрелбище, но ново попадение не падна. Милен Василев, Цветан Версанов, Деян Борисов и Радослав Анев опитаха да се разпишат, но или ударите им бяха спасени от вратаря на гостите, или не намираха целта.
След почивката натискът към вратата на противника продължи и логичното се случи в 60-та мин., когато влезлият като резерва Любослав Петров реализира за 2:0 след триходова акция, започната от Никола Мицански и продължена от Ангел Русев.
В заключителната част на контролата гостите отпаднаха физически, а врачани продължиха да налитат към вратата. Минута преди да изтече редовното време Кристиян Пешков оформи крайното 3:0.
Следващата неделя "Ботев" /Враца/ започва участието си във "В" АФГ с домакинство срещу "Ботев" /Луковит/. Мачът започва от 18 часа на стадион "Христо Ботев".

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM