Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЯВОР ХАЙТОВ: ГЕРБ ДА КАЖАТ-
КОИ ПОЕТИ АНГАЖИМЕНТИ КЪМ ВРАЧАНИ
СА ИЗПЪЛНЕНИ?

"Преди да номинират когото и да било като кандидат-кмет на Враца, от ГЕРБ би трябвало да кажат какво от обещаното за този град са свършили", така Явор Хайтов коментира пред телевизия "Канал 3" издигането на Калин Каменов за претендент за кмет на града под Околчица от управляващата партия. По този начин заместник-председателят на парламента демонстрира подкрепата си за настоящия градоначалник Николай Иванов, когато беше попитан от репортер на предаването "За политиката" кого от двамата претенденти във Враца подкрепя Земеделски народен съюз.

"Аз помня много обещания от последната година. Особено добре помня обещанието на министър Лиляна Павлова за основен ремонт на пътя до пещерата "Леденика". То беше дадено пред медиите, но е факт, че ремонт няма. Както и че нищо не е направено... Затова е добре ГЕРБ да кажат кои конкретни ангажименти, поети към врачани, са изпълнили за последната година", допълни Хайтов.

Заместник-председателят на 43-о Народно събрание и депутат от Земеделски народен съюз от област Враца обеща, че партията му ще участва с много сериозни кандидатури на местните избори наесен: "Очаквайте ни през септември, когато ще обявим нашите кандидати за кметове и общински съветници в Северозападна България. Амбициите ни са сериозни", допълни Хайтов.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM