Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВМРО ОБЯВИ ЧАСТ ОТ КАНДИДАТИТЕ СИ
ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В ОБЛАСТ ВРАЦА

На разширено заседание на Областния комитет на ВМРО от 27 юли бяха утвърдени част от кандидатурите за кметове на общини и на населени места в област Враца.
Войводите ще издигнат за кмет на Община Враца бившият зам.-кмет и настоящ народен представител Красимир Богданов. Неговата кандидатура ще бъде подкрепена от партиите в Патриотичния фронт, както и от други обществени организации и политически формации.
В Оходен кандидат ще е досегашния кметски наместник Иван Иванов, във Веслец- дипломираният юрист Нели Йотова, в Горно Пещене - педагогът Мая Ценова, в Нефела- Ангел Ангелов; в Баница - Иван Александров Иванов, в Три кладенци - земеделският производител Светлан Симеонов.
За кмет на Община Бяла Слатина ВМРО издига кандидатурата на преподавателят в Аграрно-техническата гимназия Иван Вутев. Ясни са кандидатурите и в две от селата: в Драшан - Галя Иванова и в Попица - Габриел Димитров.
Кандидат-кметът на ВМРО за Община Оряхово Робертино Маринов ще бъде подкрепен и от други политически формации. В Горни Вадин войводите издигат Дарий Георгиев, а в Лесковец - Радослав Рачев.
В Криводол най-обсъжданото име за общински кандидат-кмет на войводите е на ветеринарният лекар д-р Тихомир Тодоров. В Главаци кандидат ще е Виктория Костова, в Краводер - Димитър Моцов, в Пудрия - Лили Станчева.
За Община Мездра са утвърдени кандидатите на ВМРО за Боденец - Денислав Николов, Зверино - Петър Недялков, Лик - Димитър Цолов.
В Софрониево, община Мизия, вече беше обявена кандидатурата на председателя на местното читалище Теменужка Желязкова, както и на Любомир Симеонов за Бързина, община Хайредин.
В средата на август, Областния комитет на ВМРО ще утвърди и останалите кандидатури за кметове на общини и населени места в област Враца, коментира областния председател на войводите Красимир Богданов.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM