Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОЧНА ПРИЕМАНЕТО НА ЗАЯВКИ
ЗА ВРАЧАНСКИЯ ПАНАИР

В Община Враца вече се приемат заявки за участие в традиционния врачански есенен панаир, който ще се проведе от 14 до 19 септември. Срокът за подаване на заявленията е до 17.00 ч. на 7 септември. Заявленията се подават в Центъра за адмнинистративно обслужване на Община Враца с адрес ул. "Стефанаки Савов" №6. В заявлението всеки търговец трябва да посочи вида на преместваемото съоръжение и квадратурата му.
Комисия, назначена от кмета на Общината, ще разгледа всички заявления по реда на тяхното постъпване до изчерпване на търговските терени по схема, одобрена от главния архитект. Разрешителните за разполагане на преместваеми съоръжения ще се издават от 9 до 11 септември и ще се получават лично от заявителите или упълномощени от тях лица, след заплащане на указаната такса в Центъра за административно обслужване на Община Враца. Настаняването на търговците с издадени разрешителни ще се извършва на 12 и 13 септември от 10.00 ч. до 17.00ч.
Повече информация може да бъде получена от официалния сайт на Община Враца - www.vratza.bg или на тел. 0887/900-313.
Официалното откриване на врачанския есенен панаир ще се състои на 14 септември 2015 г. от 18 часа..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM