Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОСНОВНИЯТ РЕМОНТ НА УЛИЦИТЕ ВЪВ ВРАЦА
СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПО ГРАФИК

Програмата за основното асфалтиране на улици във Враца се изпълнява съгласно графика - каза кметът на града инж. Николай Иванов. Той провери на мястото работа на екипите, като инспектира дейностите по ул. "Георги Бързашки".

"Всичко, което планирахме като ремонти, се изпълнява поетапно, тъй като все още има места, където изчакваме пускането на вода по новите водопроводи. Фирмата-изпълнител на основните ремонти на улиците има достатъчен капацитет и се справя с поставените задачи. Разбира се, срещаме и трудности, но успяваме да ги решаваме своевременно". Кметът припомни, че вече има завършени участъци, където са направени основните ремонти - на ул. "Скакля", бул. "Демокрация" в участъка от ул. "Екзарх Йосиф" до ул. "Спортна" , почти завършена е и ул. "Славянска" в жк "Сениче". В момента се работи по ул. "Георги Бързашки", подготвят се за асфалтиране ул. "Вежен", ул. "Веслец", ул. "Иваница Данчов". "Скоро се очаква строителите по водния цикъл да завършат дейностите по ул. "Скобелев" и да приключи привързването на абонатите към новата водоснабдителна мрежа на ул. "Подбалканска", които също са предвидени за цялостно преасфалтиране. След това ще преминем и към ремонта на другите улици, предвидени в програмата. Продължаваме усилена работа през цялото лято" - обобщи Николай Иванов..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM