Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НОВА ЗДРАВНА СЛУЖБА ОТВОРИ ВРАТИ
В С. ДЕВЕНЕ

      
      
      

Нова здравна служба работи от днес във врачанското село Девене. Лентата на новата придобивка прерязаха кметът на общината Николай Иванов и кметът на селото Николай Мицов. "Първата ми докладна за това здравнта ни служба да се премести в центъра на селото беше преди седем години. През тези седем години аз съм ходил по мъките при всички кметове на общината. Когато кмет стана Николай Иванов отидох при него и му казах, че хората заслужават това да се направи за тях. Искам сега лично да благодаря на Николай Иванов и на целия му екип, за това че обеща и го направи. Искам да благодаря и на общинския съвет, защото имаше неща, които трябваше да се прегласуват, да се смени статутът от автоспирка на здравна служба. Искам да благодаря и на фирмата-изпълнител с ръководител Тони Петров. Благодаря ви! Това е за всички жители на нашето село Девене!" - каза при откриването Николай Мицов.
"Грижата за здравето е основна конституционна грижа на всички власти. Горд съм и се радвам, че въпреки многото проблеми, които решихме и предстои да решаваме, един от най-важните за с. Девене е решен. И има място, където вашият прекрасен лекар д-р Димитров, ще може да се грижи за вашето здраве. Благодаря за добрите думи. Присъединявам се към думите на благодарност към общинския съвет във Враца. Благодаря обаче най-вече на вас, защото имахме вашата подкрепа и доверие. Моите адмирации към строителите от "СП - 90" с ръководител Тони Петров. Благодаря и на колегите от моя екип, които си свършиха работата. Съвсем скоро започваме и сериозна работа по обектите в селото за възстановяване на щетите, нанесени от наводненията през миналата година. Желая ви здраве и хубаво лято!" - с тези думи кметът Николай Иванов се обърна към жителите на селото.
Новата здравна служба се помещава в сградата на бившата автоспирка в с. Девене. На помещенията бе направен основен ремонт и сградата бе преустроена, така че да отговаря на всички изисквания за здравна служба. В ремонта бяха вложени 43 000 лева от капиталовата програма на Община Враца за тази година. Обновяването бе извършено от врачанската фирма "СП - 90 - Венцислав Петров - Тони Петров". След ремонта в сградата има лекарски кабинет, манипулационна, чакална за пациентите и обособен санитарен възел.
Здравната служба бе осветена от местния свещеник отец Любен Павлов.

Даниела Хитова.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM