Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ГРЪЦКИЯТ ОТГОВОР:
#BOYCOTTGERMANY

/КРОСС/ Германските марки и продукти са най-новата мишена на гръцките политически активисти, които не приемат спасителния план, приет от правителството за излизането от финансовата криза.
#BoycottGermany се появи за първи път в Twitter във връзка с кризата в Гърция през уикенда, но започна да набира последователи в понеделник. Тагът вече е използван повече от 37 хиляди пъти, посочва ВВС.
Някои призовават хората да избягват продукти с баркодове, започващи с последователност от числа, които показват германския им произход.

Едно от най-популярните съобщения е от Дейвид Грaбер, американски анархист и професор по антропология в London School of Economics. Той споменава отмяната на дълговете след Първата световна война, натрупани от нацисткия режим.
Други призовават за специфичен бойкот на германските луксозни стоки. "Да не се купуват Volkswagen или Miele", призовава един потребител. Част от съобщенията правят връзка и с нацисткия режим в Германия от миналия век.
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM