Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАГУБА ВЪВ ВТОРАТА КОНТРОЛА

 

      
      

"Ботев" отстъпи с 0:2 във втората си контрола на "Локомотив" /Мездра/. Контролата се изигра пред около 100 зрители на стадиона в железничарския град и не предложи кой знае колко футболни достойнства. Мачът започна обещаващо - още във 2-та мин. удар на Валдемар Стоянов мина на сантиметри край вратата на Иван Иванов, а 5 минути по-късно вратарят на врачани Атанас Йованович отби с крак прострелен удар на Петър Димитров. Между 20-а и 22-та мин. Редовски и Димитров уцелиха гредите. "Ботев" отвърна с пробиви на Стоянов в 23-та и 37-та мин. В 41-та мин. главният съдия Росен Гановски вдигна жълт картон на Милен Василев от гостите, а секунди по-късно показа и червения картон заради реплики на играча. Заради приятелския характер на срещата на мястото на Василев влезе Любослав Петров.
Във втората част грешка на Камен Каменов беше наказана с гол в 67-та мин. Денил Селимински открадна топката от бранителя на "Ботев", напредна и финтира Йованович, а за резервата Темелко не бешие трудно да вкара за 1:0. След гола врачани тръгнаха напред и това им донесе второ попадение в мрежата - след пробив на Ивайло Цветанов последва удар, който беше отразен от Йованович, но отбитата топка попадна в Кирил Георгиев и той вкара за 2:0.

 
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM