Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЧАНСКА ФИРМА ОТКРИ
НОВА ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДА

Кметът на Враца инж. Николай Иванов присъства на официалното откриване на новата производствена сграда на фирма "Интелигентни системи за сигурност".
"Безспорно за Враца и врачани всяко ново строителство, всяка нова производствена сграда е стъпка към постигане на голямата цел: за повече инвестиции, повече работни места, икономическо оживление, конкурентна бизнессреда в града и в нашия регион. Днес, уважаеми собственици, управители и екип на фирма "Интелигентни системи за сигурност" вие ни изпълвате с увереност, че това е възможно и постижимо - с вашата воля, енергия и желание! Изключително ми е приятно да споделя вашата радост от откриването на новата производствена сграда, която бележи и голямото начало на ново трето десетилетие във вашата успешна дейност! Пожелавам ви със същата воля, с която съграждате, да утвърждавате името си на лоялен и надежден партньор сред сродните фирми в Европа и България, с респекта на водещ конкурент! С искрени пожелания да се множат успехите ви - благодаря и на добър час!" - пожела при откриването кметът инж. Николай Иванов.

Той връчи на управителя на дружеството Иво Върганов пластика на св. Георги Победоносец с пожелание за нови успехи.
Сред официалните гости на празника бяха също заместник ръководителят на посолството на Кралство Холандия в България Рейни Бъш, Ерик Роменс - съдружник на фирмата от "Ромтех" - Холандия и представители на повечето български и чуждестранни клиенти и доставчици на врачанското дружество. Станислав Павлов от Българската туристическа камара връчи два приза на дружеството. Призът "Производител на годината" бе за управителя Иво Върганов, а наградата "Млад мениджър" - за Борис Върганов за новите му разработки в светодиодното осветление.
Фирмата "Интелигентни системи за сигурност" започва своята дейност през 1994 г. В момента в нея и в "Ромтех 3 S" работят над 150 човека, като от тях 25 са инженери. За миналата година оборотът на двете дружества е над 7 милиона лева.

Даниела Хитова
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM