Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

РАШО ТАРЛЬОВСКИ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ
НА ГИСДИ


Дългогодишният регионален координатор за област Враца и член на Управителния съвет на ГИСДИ Рашо Тарльовски пое председателството на Гражданска инициатива за свободни и демократични избори. Това решение бе гласувано на общото събрание на организацията, което се проведе в събота в София, след като досегашният председател проф. Михаил Мирчев се оттегли от поста, за да се включи в предизборната надпревара за кмет на столицата.
"Разчитам на екипа на организацията, както и на подкрепата на проф. Мирчев в бъдещата ми работа като председател на ГИСДИ. Ние сме надпартийна, независима организация и ще продължим да работим в защита на свободните и демократични избори в България" , каза в обръщението си към управителния съвет и членовете на организацията новият председател Рашо Тарльовски.
На общото събрание бяха гласувани промени в управителния съвет на организацията, проведена бе дискусия относно предстоящите избори за местна власт.
Гражданска инициатива за свободни и демократични избори се ръководи от 6-членен управителен съвет и работи чрез разгърната в цялата страна наблюдателска и експертна мрежа от доброволци и сътрудници.
ГИСДИ е единствената организация, цитирана в мониторинговия доклад за изборите на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) . Над сто сигнала са подадени от наблюдателите на ГИСДИ към РИК и ЦИК за нарушения на изборния закон от медиите по време на изборите за Европарламент и народни представители.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM