Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОЧВА АСФАЛТИРАНЕТО
НА ВРАЧАНСКИТЕ УЛИЦИ

Най-късно до 16 ч. във вторник Община Враца ще подпише договора за основния ремонт на улици в града и в общината. Това съобщи кметът инж. Николай Иванов. Организацията по ремонтите вече е създадена и до няколко дни след подписването на договора ще започне реалната работа по улиците на града. Кметът представи и улиците, по които с приоритет ще бъде извършен ремонт във Враца през тази година. Това са ул. "Славянска" (в частта от Криводолско шосе до края й), ул. "Атанас Йованович", ул. "Скакля", бул. "Демокрация" (от ул. "Екзарх Йосиф" до ул. "Спортна"), ул. "Подбалканска", ул. "Веслец", ул. "Иваница Данчов", ул. "Георги Бързашки", ул. "Вардар", ул. "Скобелев", ул. "Райна Княгиня", ул. "Морава", ул. "Иван Тричков".

"Търсим решение да бъде завършена и ул. "Ген. Леонов", тъй като там все още не е намерено техническо решение за поставянето на ВиК инфраструктурата, поради съществуващите комуникации. Крайно време е да намерим решение и да се асфалтира и тази част от улицата" - коментира инж. Николай Иванов. Кметът каза също, че има ангажимент и за улица "Венец", за която бе поставен въпрос на публичното обсъждане на бюджета. Тази улица ще бъде изградена по друга технология. "Започваме работа - да си пожелаем успех" - каза кметът на Враца.
Към този момент за ремонтите от общинския бюджет са заделени 1 100 000 лева. "Общият размер беше 1 600 000 лева, като 500 000 лв. бяха предвидени от приходи от приватизация. Областният управител възрази срещу програмата за приватизация на общинския съвет и спорът влезе в съда. И в момента общинският съвет и областна администрация водят спор в съда относно законосъобразността на програмата за приватизация. Затова тези 500 000 лева засега не можем да ги предвидим в бюджета на ремонтите на улици" - поясни инж. Николай Иванов.
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM