Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ - ВРАЦА" С КАСТИНГ ЗА ТАЛАНТИ


"Ботев" /Враца/ прави кастинг за попълване на отделните гарнитури в детско-юношеската школа, съобщиха от спортно-техническото ръководство. Набирането на таланти е от 22 до 25 юни и ще се проведе на тренировъчния терен край стадион "Христо Ботев" (терен №2, зад трибуната, популярна като "Слънчев бряг").
Подборът е за 4 възрасти, като в различните дни ще започва от 19 часа. От ръководството на "Ботев" /Враца/ допълниха, че кандидатите трябва да се явят с подходящата за целта спортна екипировка.
На 22 юни (понеделник) е кастингът за родените през 1997-1998 г. или U-19; ден по-късно, на 23 юни (вторник) е подборът за талантите, родени през 1999-2000 г.; в сряда, на 24 юни ще се проведе кастинг при 15-годишните /родени 2001-2002 г./, а на 25 юни (четвъртък) ще бъде направен подбор сред желаещите при родените 2003-2004 г.
От ръководството на "Ботев" /Враца/ уточниха, че през новото първенство в школата ще работят нови хора. Това са лицензираните специалисти за работа с деца и юноши Ивайло Димитров, Диан Попов и Лукан Луканов.

  

Повече информация за кастинга може да се получи на: 0898/773769.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM