Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПЪРВИ КРЪГ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ
ПО АВТОМОДЕЛИЗЪМ

На 13.06.2015г. в град Враца се проведе Първи кръг от Държавния шампионат по автомоделизъм радио управляеми модели с ДВГ. Състезанието беше открито от Кмета на Община Враца инж. Николай Иванов, а наградите на победителите бяха връчени от Янко Здравков - Председател на БФАМС.
В клас 1/10 200 mm Pull Starter на първо място се класира Тони Янчев от отбора на Асоциация на RC моделистите в България, а на второ и трето място се класираха представителите на СТМК -Враца Георги Ивов и Явор Антонов.
В клас 1/10 200 mm носител на златния медал стана Виктор Робев от отбора на СТМК - Враца, който получи грамота за най-проспериращ състезател в отбора. Сребърният и бронзов медал завоюваха отново представителите на СТМК-Враца Росен Ралчовски и Емил Давидов.
Дамян Петров стана победител в Клас 1/8 4 WD, а втори и трети станаха Кристиян Крумов и Георги Ивов - и тримата от отбора на СТМК -Враца.
В клас 1/5 Марио Вутов от отбора на СТМК -Враца се класира на първо място, второ място зае Емил Карамфилов от отбора на Асоциация на RC моделистите в България, а трети е Станимир Иванов от София.
Състезанието завърши с коктейл за всички участници, организиран от СТМК -Враца с помощта на ученици от ПГТР със специалност Кетъринг, ръководени от г-жа Ценова и г-жа Янчик.
Следващото състезание, домакин на което отново е СТМК Враца и община Враца, ще се проведе на 26-28. 06. 2015г. до пещера "Леденика" във Врачанския балкан. Състезанието е включено в календара на Европейската федерация като Гран При "Леденика" - България..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM