Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КРЪГ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО АВТОМОДЕЛИЗЪМ СЕ ПРОВЕЖДА ВЪВ ВРАЦА

Първи кръг от Държавния шампионат по автомоделизъм радио управляеми модели с двигатели с вътрешно горене се провежда във Враца. Организатори са Българската федерация по автомоделни спортове и Спортно-технически моделен клуб Враца. Четири клуба вземат участие в кръга. За състезанието пристигнаха 16 участници от София, Варна, Шумен и от града-домакин Враца. Да открие състезанието бе поканен кметът инж. Николай Иванов.

"Традициите във Враца в този спорт са дългогодишни и с огромни успехи. Искам да кажа и нещо изключително важно - надявам се в края на месеца, с решение на общинския съвет, докладната записка ще бъде внесена от мен в началото на седмицата, тази писта да носи името на Огнян Филипов - почетният гражданин на Враца, който имаше огромна заслуга за развитието на този спорт" - каза инж. Николай Иванов. На откриването присъства и Росица Стаменова - главен експерт на Министерството на младежта и спорта за Северозападна България.
Държавният шампионат по автомоделизъм се провежда в три кръга. Двата най-добри резултата от тях се вземат и на базата на тях се определя шампионът за годината.


 

 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM