Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕТСКИ ПАНАИР ЩЕ ИМА ВЪВ ВРАЦА

За трета поредна година Община Враца и фондация "Изиарт" организират детски панаир във Враца. Кметът инж. Николай Иванов уточни, че тази година празникът ще е на 13 юни от 10 до 18 ч. на площад "Христо Ботев". Това издание на панаира е изцяло финансирано от Община Враца.
Поканени са всички малки и по-големи момичета и момчета. За тях ще бъдат организирани различни ателиета на открито. Ще има ателиета изкуство и рисуване, стъклопис, макиаж, пясъчни рисунки, грънчарско ателие, бижута, цветя от салфетки, детска архитектурна работилница, рисунка на асфалт, декупаж, животни от картон, детски играчки, мода, урбанистична игра и др. Предвидени са и спортни игри - "Преоткрий Враца" и "Пожарникари". Ще има също представление на куклен театър и много други приятни забавления. На площада отново ще пристигне истински противопожарен автомобил. В този ден влизането в Регионалния исторически музей и Етнографско-възрожденския комплекс ще е безплатно за децата.
"Искам чрез медиите да поканя всички деца на Враца в събота на площад "Христо Ботев" - заповядайте на детския панаир!" - каза инж. Иванов.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM