Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАВЪРШИ РЕМОНТЪТ
НА КОМБИНИРАНАТА СГРАДА В МРАМОРЕН

Мраморен отбеляза своя празник. Радостното събитие бе съчетано с приключването на основния ремонт на покрива на комбинираната сграда в селото. В нея се помещават кметството, читалището, библиотеката, пощенската станция, лекарският кабинет и детската градина. В ремонта на покрива бяха вложени близо 112 000 лева от капиталовата програма на Община Враца. Строителните дейности са извършени от фирма "ОПАЛ 94" АД.

"Честит празник на всички! Възхищавам се и ви благодаря за тази енергия, с която пазите традициите. Радвам се, че един сериозен ангажимент към вас е изпълнен. Съвсем скоро ще започнат и ремонтите по нарушената инфраструктура от поройните дъждове в края на юли миналата година. Пожелавам ви здраве и много усмивки не само днес. Искам пред вас да благодаря на господин Топалски, чиято фирма свърши своята работа прекрасно" - каза кметът инж. Николай Иванов в приветствието си към жителите на Мраморен.

За доброто настроение на домакините и гостите се погрижиха самодейците от местното читалище..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM