Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПОСЕТИ КРАЙОВА

Областният управител на Област Враца Малина Николова и нейният екип посетиха град Крайова, Република Румъния.
Официалното посещение бе по покана на Председателя на Окръжен съвет Долж г-н Йон Приотеаса и протече в изключително доброжелателна и приятелска атмосфера.
Двете страни се срещнаха на ниво ръководители на трансгранични области и обсъдиха темите, свързани със създаденото досега сътрудничество и бъдещите съвместни проекти в рамките на новата програма Интеррег V-A Румъния-България 2014-2020.
Областният управител Малина Николова взе участие и в пресконференцията, организирана от Водещия партньор- Окръжен съвет Долж по проект "Център за управление и координация на действията при бедствия в трансграничната зона" MIS ETC Code 692, в който Областна администрация - Враца участва като партньор 2. Проектът е съвместен и е одобрен за финансиране по Програма за трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007 - 2013 г.
По време на визитата, беше организирано и посещение на обновения с европейски средства Музей на изкуствата в гр.Крайова.

Надя Гетова
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM