Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

РЕПУБЛИКАНСКИ ТУРНИР ПО ТАЕКУОН-ДО ЗА КУПА "ВРАЦА"

      
      
      

На 23 май в 13 часа се откри Републикански турнир по Куадратлон таекуон-до за купа "Враца". Организатори са Спортна Асоциация МВР, Централен полицейски таекуон-до клуб и Българска асоциация по таекуон-до. Състезанието се провежда в спортна зала на ПМГ "Академик Иван Ценов" на 23 и 24 май. Това е първия такъв турнир, който се провежда на територията на Враца и домакинството му е по инициатива на ръководителите на залата към Централен полицейски таeкуондо клуб в града. В състезанието участват 154 момчета и момичета на възраст от 6 до 13 години от 24 клуба в страната. Тук са състезатели от София, Враца, Стара Загора, Бургас, Перник, Елин Пелин и други градове. Участниците мерят сили пред 40 съдии и ще се състезават в индивидуалните дисциплини туль, спаринг, специална техника и силов тест.
Състезанието се провежда под патронажа на кмета на Община Враца инж. Николай Иванов, който откри турнира и пожела успех на участниците. Участниците в турнира бяха поздравени от танцьорите от клуб за спортни танци "Харизма" и балет "Меджик". Състезатели от националния отбор по Таекуон-до демонстрираха уменията си пред участници и зрители.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM