Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ ПОЗДРАВИ УЧЕНИЦИ
ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА ИМ

В навечерието на 24 май кметът на Враца инж. Николай Иванов се срещна с ученици, които през изминалата учебна година са спечелили награди в национални и международни състезания. Всички те са номинирани за наградата "Ученик на годината", която кметът присъжда всяка година.
"Скъпи ученици, уважаеми родители и учители, за мен е изключително удоволствие и привилегия, че сте мои гости. Искам да ви благодаря за това, което постигнахте през тази година. Тези постижения са гордост за образованието и града ни, за вашите учители, родители и училища. Надявам се нашата благодарност да ви стимулира и в бъдеще да постигате нови успехи, да израстнете и станете достойни врачани. Поздравявам ви с предстоящия празник 24 май и ви желая здраве, на абитуриентите - успех в следващата важна стъпка в живота, а на всички останали - ползотворна, интересна и хубава ваканция" - с тези думи се обърна към гостите инж. Николай Иванов. Кметът на Враца лично връчи на всеки от 22-та ученици грамота и специално избраната за повода книга "Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес" на Антон Дончев.
Общо 31 ученика бяха номинирани тази година за наградата на кмета "Ученик на годината". Областите, в които се раздава наградата са хуманитарна, природо-математическа, изкуства, спорт и професионално или профилирано обучение. Най-много номинирани - 11 - има в природо-математическата област. Наградите на отличените ще бъдат раздадени на 24 май по време на общоградското тържество, което ще започне в 10.30 ч. пред паметника на светите братя Кирил и Методий.


 

      
      
   .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM