Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНА ВРАЦА ОБУЧИ СЛУЖИТЕЛИ СИ
ПО ИНОВАТИВЕН МЕТОД

Община Враца е сред първите в България, чийто служители са обучени на екипен коучинг. Това стана ясно по време на заключителната пресконференция на проекта "КОДЕКС - Качествено Обслужване и Делова Ефективност чрез Коучинг и Сътрудничество в Община Враца". Пресконференцията бе открита от ръководителя на проекта Дафинка Нинова, а на нея присъства зам.-кметът инж. Красимира Георгиева, обучителите от консорциума "Евро-експерт", представители на "Наутилиус дизайн" ЕООД, които изпълняваха дейностите по информация и публичност, журналисти и гости.
Проектът стартира през септември 2014 г. и е на стойност 85 920 лв. В него са включени четири тридневни обучения на 60 експерти и 20 ръководители от Община Враца. Обща цел на проекта е повишаване на квалификацията и компетентността на служителите за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им. По време на обучението те са усъвършенствали личния си стил на комуникация, представени са възможностите да се ориентират в избора на модели на поведение, подобрили са уменията си за вземане на решения и за избора на възможни варианти за действие. Подобрили са процесите на самонаблюдение и осъзнаване на личните силни и слаби страни в професионалното представяне.
Преминалите обучението са получили силен импулс и мотивация за промяна на неработещи модели. Подобрили са качеството на работата си и уменията си за поемане на професионална отговорност.

"Община Враца гледа сериозно на обучението на своите служители. Благодаря на екипа от Общината за активното съдействие, което получихме по време на обученията" - каза управителят на консорциума "Евро-експерт" Добрин Падалски. Според обучителите, истинският ефект от прилагането на коучинга в екипната работа на Общината тепърва предстои. Консорциумът направи подарък на Община Враца, който е един от обучителите да участва в реална работна среща на ръководител от общинската администрация.


Даниела Хитова


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM