Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ ПОЗДРАВИ АБИТУРИЕНТИ

Дворът на СОУ "Васил Кънчов" във Враца се изпълни с развълнувани абитуриенти, букети с цветя, пъстри балони и много приятели. За последен път училищния праг прекрачиха 65 дванадесетокласници.

За първи път в най-новата история на училището едновременно завършват училище три паралелки с различни специалности.

"За мен също е изключително емоционално в такъв ден да бъда заедно с вас. И наистина в тези празнични дни най-вълнуващо е когато поредният випуск тръгва по пътя си. Скъпи абитуриенти, вероятно в тези дни ще чуете много съвети колко трудно е оттук нататък. Поемете по пътя си към новите простори смело и не се плашете! Извървете този път достойно! Бъдете здрави и постигнете много във всичко, което ви предстои, но най-вече продължавайте да бъдете добри хора, истински българи и разбира се пожелавам ви да се върнете и останете във Враца!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов се обърна към абитуриентите.
Тържеството по изпращането на завършващите ученици бе особено вълнуващо. Всеки от тях получи символичен подарък - по стръкче здравец, червено сърчице и четирилистна детелина, за да са здрави, обичани и много щастливи в живота. Отличниците и тези дванадесетокласници, които имат особен принос за популяризирането на училището, получиха почетни плакети и грамоти.

В края на празника абитуриентите се хванаха на кръшно българско хоро. 

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM