Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДВОЕН СПОРТЕН ПРАЗНИК ВЪВ ВРАЦА

Тази събота - 16 май във Враца ще се проведе традиционната лекоатлетическа щафета по повод Деня на българския спорт. Организатор на събитието е Община Враца, която ще отбележи и Международния ден на предизвикателството по същото време.
Трасето на щафетата преминава по централните врачански улици. Стартът е в 9.30 ч. на площад "Македония", през площад "св. Софроний Врачански" и площад "Руски" до финала, който ще е пред сградата на Общината. Състезателите са ученици от врачанските училища, разделени в три възрастови групи: I група (III - IV клас), II - (V - VІІІ клас ), III - (ІХ - ХIІ клас).
На финала пред общинска администрация ще се проведат няколко свободни спортни занимания - прескачане на въже, стрелба в баскетболен кош и др. Тези спортни инициативи са част от програмата за Международния ден на предизвикателството.
За класиралите се отбори от първо до трето място са предвидени медали, купи и материални награди. Награди ще има и за най-активните в свободните спортни занимания.


 

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM