Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА Е ДОМАКИН НА ТУРНИРА
"ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО"

      
      

За първи път във Враца се провежда регионално състезание в рамките на Национална спортна инициатива за деца с и без интелектуални затруднения "Да играем заедно". Организатор е Ресурсният център във Враца, а кампанията се подкрепя от Спешъл Олимпикс Европа/Евразия и Български футболен съюз. За участие, на обновеното спортно игрище под "Хижата", се събраха над 60 деца. "За мен е изключително удоволствие заедно да сложим началото на тази прекрасна инициатива, за която благодаря на Спешъл олимпикс, на Ресурсен център - Враца и на всички вас, които се включихте в нея. Сигурен съм, че на това красиво място днес ще изживеете един изпълнен със спортни забавления ден. Радвам се, че сме домакини и мога да подпомогна това мероприятие. Благодаря на всички вас, които работите и помагате за развитието на децата" - каза кметът инж. Николай Иванов при откриването на игрите.
Две са дисциплините, в които децата ще мерят сили - народна топка и футбол. Учениците са разделени в седем отбора, в които ще се включат възпитаници на врачанските училище "Кирил и Методий", "Никола Войводов", "Васил Левски", "Иван Вазов", "Христо Ботев", "Васил Кънчов", от основните училища в селата Търнава и Баница, и Ресурсният център в Монтана. Турнири като този във Враца ще се проведат в общо 11 града в България.

 

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM