Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БОГДАНОВ С ДАРЕНИЕ
ЗА УЧИЛИЩЕТО В КРИВОДОЛ

Народният представител от Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО Красимир Богданов направи дарение по повод 70-та годишнина на СОУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Криводол - оборудване за новия кабинет по история.
"Познаването на историята е много важно за укрепването на националното самочувствие на младите хора. Едно от нещата, с които народът ни с основание може да се гордее, това е славното ни минало. Затова, изучаването му трябва да бъде предложено в подходяща обстановка и новият кабинет по история ще създаде допълнителни атмосфера за учениците. За съжаление, средствата за образование никога не са били достатъчни. Затова, както миналата година подпомогнах оборудването на кабинета по география, сега дойде ред и на историята. Призовавам родителите, фирмите и всички, които искат децата ни да бъдат образовани и да се чувстват добре, да приемат грижата за училището, като своя грижа. Честитя 70-та годишнина на СОУ "Св. св. Кирил и Методий" - най-голямото просветно средище в Ботунския край. ", заяви Богданов.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM