Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА ЩЕ УЧАСТВА В "ЗЕЛЕНИ ДНИ"

Община Враца ще се включи във Фестивала на свободното време и туризма "Зелени дни", който ще се проведе от 21 до 24 май в София. Борсата се провежда за шести път пред Паметника на съветската армия. Организатор е Българската асоциация за алтернативен туризъм. Изложбеният щанд, на който ще се представи община Враца съвместно с ПП"Врачански Балкан", тази година ще бъде финансиран от Изпълнителната агенция по горите. Участието на община Враца е в изпълнение на проекта "Враца - врата към древността". На щанда ще бъдат предложени разработените по проекта туристически пакети, с които ще могат да се запознаят туроператорите и другите гости на изложението. Посетителите ще могат да видят и най-новите рекламни материали на Община Враца, които рекламират съкровищата на Регионалния исторически музей, обединената брошура на местата за настаняване в района и подробната двуезична карта на Враца и околностите.
От началото на годината Община Враца участва в Международната туристическа борса "Ваканция Спа Експо" в София, Международното туристическо изложение "Културен туризъм" във Велико Търново и Туристическото изложение "Вашата ваканция" в Бургас. Миналата година по време на Фестивала "Зелени дни" община Враца получи престижна награда за активно участие през последните 5 години.

Даниела Хитова

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM