Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese


ИВАЙЛО РАЧЕВ "МЪТИ ВОДИТЕ" НА "БОТЕВ"- ВРАЦА?

В края на миналата седмица нападателят на "Ботев"-Враца Роберто Флориано бе обещал да подпише споразумение с клубното ръководство и да се раздели с врачани срещу минимално обезщетение. Но от няколко дни той е в неизвестност и до този момент от футболиста няма никакви новини. Хора близки до клуба са забелязали Флориано в адвокатска кантора във Враца, придружен от бившия изпълнителен директор Ивайло Рачев и бившата секретарка на клуба Боряна Бинджинска. Въпреки, че вече не е част от управата на "Ботев"-Враца, Рачев продължава да мъти водите в клуба. Той е посъветвал Флориано да не подписва споразумение, а да съди врачанския клуб. Футболистът е с една от най-големите заплати и е поставил условия пред ръководството да му се изплати сума по-голяма от възнагражденията на всички български футболисти и треньорското ръководство взети заедно. На извънредното общо събрание на клуба бившият президент Пепино Тирри съобщи, че е превел на Иво Рачев над 12 000 лева за самолетни билети на чужденците, които от началото на сезона гастролираха във Враца. Парите не са достигнали до нито един от тях.
От клубното ръководство съобщиха, че Рачев се е опитал да уговори Саша Анеф и Пабло Кабалеро също да съдят клуба. Миналата седмица Анеф си замина за Уругвай, след като се раздели с врачани по взаимно съгласие. Кабалеро е уволнен дисциплинарно, но се е обадил във Враца с молба да се разбере с ръководството на "Ботев" и те да разтрогнат договора по взаимно съгласие.

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM